maanantai 24. maaliskuuta 2014

Kevät - kaksi varmaa merkkiä siitä :-)

Kevät on - ettei melkein kesä ;-) VR on ainakin siirtynyt kesäkauteen. Junavaunussa oli 28 astetta lämmintä ja ilmanvaihtoa ei saanut mistään. Katossa olevista tuuletusrei'istä ei tullut minkään lämpöistä ilmaa. Siellä sitä sitten hikoiltiin...

Toinen takuuvarma (ainakin) kevään merkki on se, että töiden jälkeen kotiin tultua oli vielä niin valoisaa, että oli pakko lähteä kameraa ulkoiluttamaan ulos. Sinne mentiin kameran kanssa ihmettelemään, miten ollaan kuuden jälkeen illalla ulkona ja aurinko näkyy vielä metsän reunan yläpuolella... En tiedä kumpi meistä oli enemmän hämillään - kamera vai minä. Pari kuvaa räppästiin ihan harjoittelun vuoksi ;-)

Lumi oli melkein sulanut. Silti näkyi, kuka tästä oli mennyt :-)


Suuruudenhullut (?) viherpeipot valitsivat laulupuukseen yhden kaikkein korkeimmista kuusista. Ja sinne latvaan piti tietenkin päästä päivystämään :-) Nippa nappa näin, että joku lintunen kaverinsa kanssa siellä latvassa istuskelee. Mutta aurinko paistoi sinne vielä komeasti.


Päivittelin hieman blogini postausten tunnisteita / hakusanoja. Ainakin hakusanoilla Myllykoski, Nurmijärvi ja pitkospuut löytyy nyt paljon aiempaa enemmän postauksia. Mukana myös paljon mainostamani kuvaussaapikkaat :-)

2 kommenttia: