torstai 20. maaliskuuta 2014

Ihan kohta

Huomenna haetaan pojan kanssa hänelle ruokailuruhmä Ikeasta, mikäli kaikki sujuu niinkuin on suunniteltu. Vaikka lähden huomenna töistä hieman aikaisemmin, olen todennäköisesti illalla kovasti viikon ja reissun kyllästämä. Voipi siis mennä löhöilyksi.

Mustarastas on vieraillut muutaman kerran lintujen ruokintapaikalla. Tänään näin sen itsekin, mutta kuvattavaksi se ei jäänyt. Aamun pakkasessa aurinko oli juuri nousemassa, kun olin matkalla juna-asemalle. Auringosta kohosi kaunis auringonpilari, mutta siitäkään ei ole kuvaa. Töistä tullessa satoi lunta. Siitä en yrittänytkään ottaa kuvaa.

Luotan, että pakkaset häipyvät näillä lumisateilla. Lintujen laulu on huumaavaa ja olisi ihanaa päästä pian tarkastelemaan oikein ajan kanssa, mitä luonnossa oikein tapahtuu. Siis jos ei olisi pakkasta eikä sataisi lunta. Mielellään ei sataisi vettäkään...


Tämä tintti on muuten Pasilasta - eksotiikkaa hämäläiselle tämäkin ;-)

2 kommenttia:

  1. Heh, painit saman asian kanssa kuin minäkin, että on monia asioita, joista ei ole kuvaa. Itsellä tuntuu välillä, että ajattelen jopa liikaa kuvaamista (menee vähän jo överin puolelle =D). Ihana kuva tintistä, tintit ovat vaan jotenkin niin suloisia. Ja välillä pitääkin ottaa rennosti ja vaikka vain löhöillä. Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Katinka :-)

    Kyllä ne kuvauskelit tästä vain paranevat ;-)

    VastaaPoista