maanantai 31. maaliskuuta 2014

Vuokkoja ja koirakavereita

Eilen löysin sitten tämän kevään ensimmäiset sinivuokkoni. Ne eivät mitenkään sattuneet silmään tai osuneet eteen. Niitä sai ihan tosissaan etsiä. Onneksi tiesin, että havaintoja niistä on jo tehty ja osasin olla tarkkana ;-)
Olinpa varmasti tärkeän näköinen, kun laitoin ison kameran pitkällä putkella jalustalle maahan osoittamaan... Ohikulkijat arvasivat, että jotain siellä maassa täytyy olla kuvattavaa ;-) Oikein kun osoitin, muutkin näkivät vuokon. Tuon alimmaisen ympäristön siivosin kuolleista lehdistä, että kukka erottuisi paremmin... Onhan tämä välillä höperön näköistä hommaa ;-) Mutta niin kivaa!

Ohikulkevat ihmiset jäivät välillä jutustelemaan - se on aina mukavaa. Lisäksi sain luvan ottaa kahdesta koirakaverista kuvankin. Hyvää kuvasaalista sekin - hauskoja ja kilttejä koiria :-)12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sitä ne olivat :-) Kiva, että muidenkin nelijalkaisia saa kuvata.

   Poista
 2. Etsimällä etsiä saa sinivuokkoja vielä ja siis nyt näkyy lunta leijailevan taivaalta. Lämmin ilmavirtaus takaisin Suomeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei niitä riesaksi asti löytynyt ;-)
   Nyt on lumisade onneksi loppunut...

   Poista
 3. Wow, sinivuokkoja! Onneksi olkoon hienoja kuvia. Ja westie on minun lempikoirani. Meilläkin oli kerran sellainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katinka :-)

   Kuvat näyttävät paremmilta, jos ne klikkaa hieman suuremmiksi...

   Poista
 4. Ihanat kuvat! Olen kanssa yrittänyt etsiä "kukkivia" sinivuokkoja, mutta ei löydy... omalla pihalla on kyllä nupuillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marru!

   Eivät nämäkään mitenkään tyrkyllä olleet ;-) Harvakseen ja kovasti piilossa olivat vielä. Vaan luulen, että jo ensi viikonloppuna voisi lykästää helpommin. Toivotaan ainakin :-)

   Poista
 5. Ensimmäiset sinivuokot ovat kyllä niitä kevään huippuhetkiä, nekin :)

  VastaaPoista