maanantai 3. maaliskuuta 2014

Keskittymistä lintuihin

Lauantain auringossa talitintit etsivät maasta syötävää sellaisella innolla, että sitä ei minun paikalle saapumiseni yhtään häirinnyt. Koira lumoutuu maan tuoksusta kevään saapuessa. Toimiikohan juttu samoin tiaisella?

Yritän olla ajattelematta Ukrainan tilannetta ja keskittää ajatukseni lintuihin. Ukrainan tilanteelle en voi mitään (valitettavasti), mutta omiin ajatuksiini voin hieman vaikuttaa.

12 kommenttia:

 1. Ihastuttava sarja mietteliään tintin puuhista. Tämä on hyvää terapiaa maailman pahuutta vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tuula!

   Luonto on niin hyvää terapiaa ihan joka lähtöön...

   Poista
 2. Tintti on touhua täynnä, onko se pihahommissa kun nakkelee kuivanneita lehtiä? Maailman tapahtumiin on hankala vaikuttaa täältä pienen ihmisen tasolta. Toivottavasti tavallisten ihmisten järki voittaa, niidenkin poliitikkojen ja vallanpitäjien puolesta, joilla sitä ei ole. Sotilaatkin kun laskisivat kaikki aseet, niin se olisi siinä. Toisaalta Ukrainan ja Krimin alueella on aina asunut kuumaveristä porukkaa, että saapa nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sairaalan lähellä puuhasteli, joten ihan yleisiä alueita siivoili :-)

   Maailman tapahtumat vaikuttavat kuitenkin pieneen ihmiseen, saisivat toimia vastuullisesti, mokomat.

   Poista
 3. Hei, täältähän löytyy kanssa upeita kuvia! Tintti on yksi suosikki lintuni ja kuva jossa sillä on kuivunut lehti suussa, oli suorastaan hellyttävä! Tämä blogihan pitää penkoa läpi kotaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa :-)

   Huomaa, että se heitti lehden sitten pois ;-) Ei kelvannut...

   Poista