perjantai 2. elokuuta 2013

Totti

Ensimmäinen työviikko loman jälkeen on saatu päätökseen. Aikaiset heräämiset kesälomanautiskelun jälkeen ovat tuntuneet raskailta, onneksi junamatkalla on mahdollisuus nukahtaa aina vielä hetkeksi. Työviikko on muuten sujunut hyvissä merkeissä, vain rytmin muutos on vaatinut veronsa. Vaan tunteepa olleensa lomalla ;-)

Valokuvaus on jäänyt vähiin jo senkin vuoksi, että Kuhmossa otettuja kuvia on vieläkin osin käsittelemättä. Eilen illalla en väsyneenä jaksanut koskea sen paremmin kameraan kuin blogiinkaan. Keskiviikkona otin muutaman kuvan ihanasti kukoistavasta neilikkaruususta ja emäntänsä kanssa ohi kulkeneesta Totti-koirasta. Totti on niitä harvoja koiria, joita meidän koiramme ei pelkää kuollakseen ja tuntee jopa hieman vetoa ja kiinnostusta, vaikka tuo onkin tuplasti meidän koiramme kokoinen.

Totti ei diggaa kamerasta, mutta muutaman kerran sitä haisteltuaan on todennut sen aika vaarattomaksi. Emäntäänsä Totti katsoo usein jumaloiden. Kyllä minäkin katsoisin, jos olisin koira ja minua käytettäisiin yhtä pitkillä lenkeillä kuin Tottia. Onnelinen koira - sekin. :-)
2 kommenttia:

  1. Ottaa aikansa, ennen kuin taas tottuu arkirytmiin ja työhön. Minullakin loma on vain kaunis muisto ja arkeen tässä olen asettumassa hiljalleen.

    Onneksi kesää on vielä, nautitaan siitä tummenevia syysiltoja odotellessa....=)

    VastaaPoista
  2. Loppukesä on oikein hyvää kesää. Kunhan pää ja kroppa pääsevät taas uuteen rytmiin mukaan... Jatketaan vaan kesän nautiskelua :-)

    VastaaPoista