keskiviikko 21. elokuuta 2013

Pitää hankkia uusi reppu

Vielä näkee viljapeltoja. Vielä näkee kesän kypsiä värejä. Alkusyksy tuo sitten vain lisää mukavia värimausteita palettiin.


En ole enää kuljettanut kameraa mukana töissä ja elämä tuntuu joinakin hetkinä puolinaiselta. En varmasti ehtisi missään välissä kuvata mitään, mutta ilman kameraa matkat maistuvat erilaiselta. Jos investoisi uuteen, isompaan kamerareppuun, että saisi kameran mukaansa... Olisi työmatkoissakin ripaus luksusta. Jospa junan kausilipun umpeuduttua reissaisikin viikon verran töihin autolla, voisi poiketa matkalla kuvaamaan ja ihan katselemaan. Tai sitten kuitenkin sataa koko viikon.

Liian pitkä aika on olla kuvaamatta koko arkiviikko, sitä on nyt muutama viikko kokeiltu. Mutta tämä loppuviikko menee nyt kyllä ihan vanhoja muistellessa - onneksi viikonloppuna ehti kuvata senkin edestä :-)6 kommenttia:

 1. Tykkään ihan valtavasti tästä kuvasta!
  Saa nähdä miten sitä taas sopeutuu näihin pimeneviin iltoihin kun ei enää ehdi työpäivän jälkeen kuvaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Vikki!

   En uskalla edes ajatella sinne asti. Totuuden kieltämistä, mutta auttaa tilapäisesti juuri nyt ;-)

   Poista
 2. Jotkut nyt vain ovat päätään pidempiä. Hienot värit ja sommitelma.

  VastaaPoista
 3. Ihana, oivaltava syysviljakuva! Reppu on hyvä investointi. Nyt minunkaan ei enää tarvitse hirttäytyä ristiin rastiin kaulalla kiertäviin olkahihnoihin ja rinnan alla heiluviin laukkuihin ja eväätkin mahtuu mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-)

   Pitäisi päästä tästä repun hankkimisen tahtotilasta oikein toimintaan... Syksyllä viimeistään se alkaa olla korvaamaton.

   Poista