tiistai 13. elokuuta 2013

Hyviä ja huonoja hetkiä

Kuva liittyy tasapainoiseen olemiseen, ei tämän päivän tapahtumiin ;-) Tasapainoisuutta tavoittelen, joka hetki se ei toteudu - ikävä kyllä. Ambulanssi tai paloauto on taas hälytysajossa. Sairaala on tuossa vieressä, joten aina en edes rekisteröi noita ääniä. Poika kertoi kuitenkin ajaneensa turmapaikan ohi, jossa mopoilija oli törmännyt pahasti. Pysähtyneenä oli pari muutakin mopedistia ja iso työmaa-ajoneuvo (näin tulkitsin). Mopo oli kuulemma kovasti huonossa kunnossa, ajaja ainakin taju kankaalla.

Noita hetkiä olen monesti pelännyt, kun oma poika on kaksipyöräisellä liikenteessä. Auto tuntuu jotenkin niin paljon turvallisemmalta. Toivon, että tuo poika (tai tyttö) selviytyy. Ja toivon jaksamista hänen vanhemmilleen. Elämän muutokset ovat joskus vain sekunnin päässä. Harvemmin positiiviseen suuntaan.

Kuva siis rauhallisuudelle ja kiireettömyydelle.


4 kommenttia:

 1. Hienosti valittu kuva, tuossa ei ole kiireestä häivääkään!
  Oma työpaikkani on paloaseman läheisyydessä ja kyllä huomaa miten paljon enemmän kesäaikaan on ambulansseilla lähtöjä kuin talvikuukausina!
  Noita kaksipyöräisten onnettomuuksia on ollut ihan liian paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama fiilis :-(

   Meidän perheessä on kolme kaksipyöräisen moottoriajoneuvon kuljettajaa. Vaikka kuljettajan pitää olla tarkkana, paljon vaikuttaa myös muiden kuskien asenteet ja ajotavat.

   Poista
 2. Kannatan rauhallisuutta ja kiireettömyyttä! Kuva on tosi viehättävä.

  Kaksipyöräinen jää helposti liikenteessä huomaamatta, varovaisuus kaikin puolin on todella tarpeen. Ja aivan kuten sanoit, elämä voi muuttua dramaattisesti sekunneissa, olen sen kokenut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)

   Päivän lehdessä ei ollut mitään mopo-onnettomuudesta. Joko siinä ei sitten käynyt pelottavan pahasti tai sitten hämäläiseen tyyliin lehdessä reagoidaan muutaman päivän viivellä. Toivon kovasti tuota ensimmäistä vaihtoehtoa...

   Poista