torstai 29. elokuuta 2013

Illat muuttuvat, niin kaikki muukin

Aurinko paistaa työpäivän jälkeen matalalta (tosin minä olenkin kotona vasta seitsemän aikoihin). Maisemat näyttävät jo kesästä poikkeavilta, hyönteisiä näkee harvakseen. Kimalaiset ovat kovin väsähtäneitä, tosin kovin mukavaa nähdä niitäkin. Vuosi menee eteenpäin, niin se vain on...



6 kommenttia:

  1. Lämpömittari voi näyttää +20C, mutta sellaisen viileyden voi jo tuntea. Kesän hehku on mennyttä. Se on niin totta mitä kirjoitit ötököistä. Jos vielä tulevana viikonloppuna niitä näkisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää aikaa vuodesta toki tämäkin. Olen vain yrittänyt sumuttaa itseäni, ettei se syksy muka tule vielä pitkään aikaan. Nyt ei enää muu auta kuin ryhtyä nauttimaan alkavasta syksystä ;-)

      Poista
  2. Meilläkin nuo tuntuvat nukkuvan kukissa. Pitää joskus katsoa läheltä, onko elävä vai kuollut. Päivä lyhenee, mutta toisaalta nyt alkaa nähdä auringonnousuja ja laskuja. t. Häivähdys

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ulottuville tulevat auringonnousut ja -laskut ovat kieltämättä upea asia. Siinä mielessä yhden hyvän tilalle tulee vain toista hyvää :-)

      Poista
  3. Pikkaisen alkaa jo harmittaa ettei työpäivän jalkeen ehdi juurikaan kuvaamaan!
    Kimalaiset jaksavat vielä pörrätä tosiaan vähän vaisusti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka valoa vielä riittää, ilta viilenee nopeasti - ainakin pörriäisten näkökulmasta. Onneksi tähän vuodenaikaankin löytyy paljon kuvattavaa, täytyy vain muuttaa kesäisiä tapojaan, mikä ei ole ihan helppoa... :-)

      Poista