lauantai 11. tammikuuta 2014

Lumi toi ruokailijoita

Lunta on maassa noin sentti. Aurinko ei vilautellut itseään, mutta eläimet innostuivat jälleen ruokintapaikasta oikein kunnolla. Ruokailijoita riitti ruuhkaksi asti, keli vaan ei suosinut pohjoisseinustan kuvaamista. Pitäisiköhän ruokailupaikka muuttaa ensi vuodeksi eri paikkaan?

Aamupäivästä iltapäivään kävijöitä riitti. Orava katosi, ennen kuin ehdin kameran kanssa lähelle. Kuusen alla oli vipinää, se oli varmasti turvallisen oloinen paikka pienille linnuille. Pikkuvarpunen ja kuusitiainen on kuvattu ulkoa. Peippo on kuvattu keittiön ikkunoiden läpi. Ei mitään visuaalista ilotulitusta, mutta terveisiä meiltä kuitenkin ;-)

Talitiaiset keskittyivät enemmän hätistelemään toisiaan pois kuin ruokailemaan rauhassa. Niiden kuvaamista en edes yrittänyt.


10 kommenttia:

 1. Kävin laittamassa viimeinkin linnuille kauralyhteen, sillä ei oo vesisateeseen huvittanut viedä. Tänään olin niin vähän kotona, etten nähnyt oliko siinä jo ruokailijoita, huomenna sitten.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänäänkin oli paljon ruokailijoita, toivottavasti siellä teilläkin :-)

   Mukavaa loppuviikonloppua!

   Poista
 2. Huomasin tänään ihan saman että linnut ovat tulleet takaisin pakkasen ja pienen lumimäärän myötä! Saadaan kuvattavaa :)
  Varpusia toivoisin tännekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänäänkin oli hyvä lintu- ja oravapäivä :-) Hyvä niin.

   Poista
 3. Kauniita kuvia pörröisestä linnusta. Lintuja on hauska seurata lintulaudalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mökkihöppänä!

   Lintujen seuraamiseen voisi uppoutua vaikka kuinka kauaksi aikaa... :-)

   Poista