sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Eilen ikkunan läpi

Sää ei näytä parhaita puoliaan, mutta pakkanen on onneksi puolittunut. Eiliset ikkunan läpi otetut kuvat näyttävät tasan tarkkaan ikkunan läpi otetuilta, mutta se oli sellainen kuvauskerta. Kuvauskulma oli väkisinkin sellainen, että valo heijastui haaleasti ikkunan pinnasta.

Ulos siirryttyäni huomasin, että meitä olikin kaksin kappalein. Koira oli havainnut sään kelpoisaksi ja halusi lähteä mukaan. Niinpä sitten kävimme kahden kävelemässä. Takaisin tullessa jäin päivystämään lintujen ruokintapaikan liepeille - ihan yksin. Ei linnun lintua, jos ei niitä syvällä kuusen oksistossa juuri ja juuri havaittavia lentäjiä lasketa. Ja eihän niitä voi laskea, kun eivät tule niin näkösälle, että pääsisi kuvaamaan.

Jos en pidä pilvisestä kelistä, niin ulkoilukelihän tuolla ulkona ainakin selvästi on. Mennään sitten kohta ulkoilemaan kameran kanssa - tulee kuvauksesta mitään tai ei :-)


6 kommenttia:

 1. Poden tänään kuvausdepistä, enempi tuon sään vuoksi ehkä kuitenkin. Ei onnistu kuvat noin hämärissä. No, pihabongaus kuitenkin suoritettu! :)

  VastaaPoista
 2. Hienot on kuvat, vaikka on ikkunan läpi kuvattu:)

  VastaaPoista
 3. Ihan hienostihan sait kuvattua ikkunan läpi. En saanut sen parempia kuvia vaikka ei ollut ikkunaakaan välissä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiitsa!

   Tämä ei ollut vuoden paras kuvausviikonloppu.

   Poista