tiistai 28. tammikuuta 2014

Harmaata vai aurinkoa?

Tänään juna oli Hämeenlinnassa klo 17:10. Taivas oli vielä sininen, ei pimeä. Päivä on todella pidentynyt! Matkalla asemalta kotiin ymmärsin ihan kunnolla sinisen taivaan toisenkin puolen: Täällä on taivas vilkkunut ja aurinko pilkistellyt päivän aikana!

Olin ensin varma, ettei Helsingissä ollut koko päivänä yhtään aurinkoista. Sitten tajusin, että kaupassa piipahtamista lukuunottamatta olin istua jököttänyt melkein koko päivän huoneessani. Ikkunasta näkyy ruma talo - ja pala taivasta, jos huomaa katsoa. En huomannut katsoa koko päivänä... Mutta näinhän ne työpäivät joskus menevät.

Viikonloppuna oli harmaata, mutta koira innostui vähän yllättäen tunkemaan itseään lenkille kanssani. Niinpä lähdimme lauhempien kelien kunniaksi kävelemään. Yhdistetty koira- ja ulkoiluterapia tepsi hienosti, eikä kelikään jaksanut takaisin tultua enää harmittaa. Tänäänkin kotiin tullessani oli yksi riemukas karvainen kaveri tervehtimässä minua todella iloisena. Ei hassumpaa :-)
8 kommenttia:

 1. Karvainen kaveri on todella söpö, lähtisin vaikka myrskytuuleen jos pyytäisi kaveriksi!

  VastaaPoista
 2. Tämä on sitä aikaa kun huomaa päivän pidentyminen. Ei siis ihme että Valon päivä on helmikuun 3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivä päivältä on valoisampaa niin kauan kuin pilvet pysyttelevät pois tieltä. Täytyy muistaa tuo Valon päivä.

   Poista
 3. Todellakin olen iloinen valoisista iltapäivistä erityisesti teidän töissä käyvien puolesta. Tuollaiset ihastuttavat nöpönenäiset karvapallerot ovat myös erittäin mukavia piristäjiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiitsa empatiasta :-)

   Uskollinen ja iloinen, mokoma :-)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos :-)

   Ihana mussukka, vaikka välillä heittäytyy vahtimaan kovasti ja haukkuu kaikki ulkona liikkujat ;-)

   Poista