keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Kovasti paukkuneen yön jälkeen

Viime yö ei sopinut koiralle. Se oli hermostunut ja äärimmäisen varuillaan koko ajan. Päädyimme sitten nukkumajärjestelyyn, joka sopi hänelle parhaiten, minulle ei niin hyvin. Yö tuli siis nukuttua heikosti, eikä vampyyrielokuvan katsominen ennen nukkumaan menemistä mitenkään parantanut unien laatua...

Onneksi tänään ei ollut kiire minnekään. Miehen ja tyttären mielestä ulkona oli hitusen valoisampaa kuin aikaisempina päivinä. Minua valon puute masensi. En näe mitään eroa siinä, onko valoa älyttömän vähän vai vieläkin vähemmän. Pysyin sisällä ja tein ruokaa, katsoin urheilua, ajoin kuntopyörällä, tein toistakin ruokaa ja vihdoin illalla piipahdin ulkona.

Ihan hyvä päivä sinänsä. Kerttu Niskanen voitti hiihdon ja monta muutakin hyvää sijaa napsittiin. Kuten sanamuodosta huomaa, osa kunniasta kuuluu tietenkin minulle, intensiiviselle kannustajalle ;-)

Pari päivää töitä ja taas pääsee levähtämään :-) Kyllä se arkirytmi tästä virittyy.


4 kommenttia:

 1. Paukuttelu ei sovi minullekaan. Lähes vuorokauden jatkunut "sotatila" sai hermot kiristymään. Mistä löytyisi paikka jossa voisi ottaa uutta vuotta vastaan hiljaisuudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljainen uuden vuoden paikka kelpaisi minullekin. Vinkkejä vastaanotetaan ensi vuoden vaihdetta varten :-)

   Poista
 2. meilläpäin paukkui vielä eilenkin illalla, toivottavasti tänäiltana rauha palaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on vihdoin paukutonta ;-)
   Kaikki jämät täytyy nähtävästi pamautella vielä päiviä sallitun ajan jälkeen...

   Poista