tiistai 7. tammikuuta 2014

No, tietenkin koski!

Innostuin seitan koskikuvista - hoksasin yhtäkkiä, että kosketpa ovat hyviä kuvattavia hämärämmälläkin kelillä. Suuntasin sunnuntaina itselleni uuteen paikkaan - Hyvinkäälle Vaiveronkoskelle. Pieni koski, mutta kannatti käydä kuvaamassa. Vaiveronkoski sijaitsee Vaiveron myllytilan vieressä. Myllytilalla ei asusta kukaan, vaan se on Hyvinkää-seuran omaisuutta (linkin takaa lisää tietoa). Turhaan jätin auton mahdottoman kauas, mutten paikkaa tuntemattomana arvannut autoa lähemmäskään ajaa.

Hyvä reissu... Selvästikin harmaaseenkin aikaan vuodesta kannattaa etsiä uusia paikkoja tutustuttavakseen. Eikä se taivaan harmauskaan kuvissa häiritse niin paljon, kun ei päästä taivasta kovin paljoa kuviin puikahtamaan...

Vieressä oli (ja on edelleen) muuten golf-kenttä. Siellä riitti loppiaispäivänä pelaajia, joten en ollut yksin tuossa säässä ;-)

Iloa harmauteen, kyllä se tästä! :-)


4 kommenttia:

 1. Miten kauniisti sammal vihertää kosken rannoilla. Viehättävä ympäristö jota kannattaa käydä katsomassa myös kun (jos) on pakkasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, seita!

   Katselin sinun ottamiasi kuvia ja ajattelin ihan samaa. Olen aikaisemmin kuvannut koskia vain kesällä ja ihan talvella-talvella. Nurmijärven iso Myllykoski näyttää jäiden alta niin erilaiselta kuin tämä näkymä. Kumpikin tavallaan hienoja :-)

   Tässä kuvia Myllykoskesta tammikuussa 2011:
   http://maailmaalinssinlapi.blogspot.fi/2011/01/vantaanjoki-tammikuussa-river-vantaa-in.html
   http://maailmaalinssinlapi.blogspot.fi/2011/01/lisaa-vantaanjokea-more-of-river-vantaa.html

   Ja vähän keväämmällä joku toinen vuosi:
   http://maailmaalinssinlapi.blogspot.fi/2013/04/vetta-kaikki-tyynni.html

   Poista