maanantai 27. tammikuuta 2014

Kuvankäsittelydilemma - Help...

Päätin yhdistää kahden ilmaiskuvankäsittelyohjelman parhaita ominaisuuksia ja jo pinellä kokeilulla sain kuunnousukuvista (ihmepitkiä yhdyssanoja...) ihan erilaisia. Dilemma onkin se, kumpi on parempi. kerro sinä mielipteesi ja avarra näkemystäni. Miestäni olen jo konsultoinut...

Kaksi kuvaa, kaksi versiota. toisessa versiossa on vielä kaiken jälkeen tunnistettu kuvasta musta piste - siitä erilaisuus. Enemmän hyvää vai pahaa?

Kuva 1:Kuva 2:
4 kommenttia:

 1. Ensimmäisessä kuvassa tykkään enemmän b-vaihtoehdosta. En tiedä, olisiko alunperin vihreät sävyt erottuneet, mutta niistä tulee luonnollisempi vaikutelma. Toisessa kuvassa pidän a-versiosta, joka on jotenkin luonnollisemman oloinen talvisen lempeine kontrasteineen. Kauniita kuvia kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! Innostun itse usein uusista jutuista niin paljon, etten ole enää varma, mikä on hyvää ja mikä vauhtisokeutta. Kiva saada palautetta!

   Poista
 2. Tämä onkin mielenkiintoinen kuvasarja. Tunnelma muuttuu pehmeyden tai terävyyden mukaan. Itse pidän molemmissa ensimmäisistä kuvista, mutta makuasia, kaikki ovat kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta, Sussi!

   Tämä on minulle tasapainoa värien ja sinisen hetken välillä. Toisaalta sinisyys viehättää, toisaalta pidän näkyväksi tulleista puiden vihreistä sävyistä... Täytyypä sulatella näitä eroja :-)

   Poista