tiistai 24. joulukuuta 2013

24. luukku

Jouluaatto ja kalenterin viimeinen luukku. Jännityksellä odotan aaton kulkua. Elämä ei koskaan suju, niinkuin on suunnitellut. Tämän aaton suunnitelmat on tehty, mutta toteutus riippuu muustakin kuin omasta tahdosta. Nyt tulee sellainen jouluaatto kuin on tullakseen.

Ruokahuolia ei ainakaan tule, sen takaa tyttären käden jälki. Hyvää seuraakin on luvassa: perhe on koolla ja anopinkin pitäisi saapua seuraamme toviksi.

Hyvää tahtoa on ilmassa käsin kosketeltavan paljon. Toivon, että mahdollisimman moni lapsi kokisi turvallisen joulun. Samoin toivon, että mahdollisimman harva joutuisi olemaan yksinään oman tahtonsa vastaisesti. Jospa joku tervehtisi edes kortilla, puhelimella tai fb:llä. Ajatuskin on lähellä olemista.

Jokainen viettää joulun omalla tavallaan. Ihanaa joulua Sinulle! Juuri sellaista kuin haluat :-)

16 kommenttia:

 1. Tähän ikään olen jo oppinut, että kaikki ei aina mene niin kuin on suunnitellut. Mutta sen mukaan mennään mitä eteen tulee. Hyvää Joulua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Omalla painollaan menee se mikä on tullakseen ja mennäkseen.
  Rauhallista joulua.

  VastaaPoista
 3. Hieno on luukkusi! Kiitos, Hyvää ja rauhallista Joulua myös sulle! Kiitos kun osallistuit Joulukalenterihaasteeseen!

  VastaaPoista
 4. Hyvää joulua, Susanna :)
  Sinullapa onkin juuri sellaiset punaiset neulotut hyasinttiruukunkoristeet, joita suunnittelin aamulla puurokattilaa hämmennellessäni sen somisteeksi ensi jouluksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin, Häivähdys!

   Hyasinteilla oli pnkit ruukut ja niistä piti taikoa pikaisesti jouluiset. Silloin tuli mieleen jouluisen käsityölehden vinkki :-)

   Poista
 5. Aivan samaa mieltä noista muistojutuista. Elämäkin kulkee omalla painollaan ja kaikkea voi sattua, mutta se tekeekin elämästä hauskaa ja mielenkiintoista. Hyvää joulua sinulle! :)

  VastaaPoista
 6. Hyvää Joulupäivää Susanna!
  Toivottavasti aatto oli ihana ja
  Kerrytti muistoja tuleville vuosille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hanna!

   Aatto onnistui ja siitä jäi mukavia muistoja...

   Ihanaa Joulun jatkoa sinulle!

   Poista