torstai 21. marraskuuta 2013

Pimeää puuhaa

Kun valoisalla ei ehdi kuvaamaan, on sitten välillä kuvattava pimeällä. Ainakin pääsin ikuistamaan maahan sataneen lumen. Lampikin oli saanut hyhmää pinnalleen. Lumi peitti muutaman millin voimalla maata jo heti aamusta. Ilokseni sitä oli maassa vielä illallakin. Pasilassa satoi vain vettä ja tuuli mukaansa tempaavasti ;-)

Tällä hetkellä taivaalta roiskii jotain rännän tapaista. Asfaltilla lumi sulaa loskaksi, mutta nurmikolla ja ison hiekkakasan (ei siis ole lumikasa) päällä se säilyy ihan valkoisena. Terveisiä siis oikein talvisista maisemista ;-)


4 kommenttia:

 1. Silmää miellyttävä "pimeä" kuva. Tuollaistahan nyt todellat on - pimeää. Meillä ei vielä ole satanut lunta, mutta en usko, että odotnkaan sitä. Sillä räntä jää maahan loskaksi pitkäksi aikaa toisin kun vesi, joka kuivuu :)
  Hyvää perjantaipäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, orvokki!

   Yön aikana lumi oli sulanut vesisateeseen ja kuvan kasa oli enää pelkkää hiekkaa. Viikonlopuksi odotettavissa onneksi ulkoilemisen arvoisia kelejä :-)

   Poista
 2. Oikein kaunis on tämä kuva. Meillä tilanne oli samanlainen eilen lumensuhteen. Aamulla maa oli esnimmäistä kertaa tänä syksynä valkoinen ja päivän mittaan vesi sulatti kaiken pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pirkkoinkeri!

   Nyt on meilläkin lumetonta. Saas nähdä, mitä huominen tuo tullessaan :-)

   Poista