tiistai 5. marraskuuta 2013

Vesillä...

Puerto de Mogan oli puolen tunnin laivailun päässä. Emme olleet saaren hitaimmassa paatissa, sillä ohitimme laivan, joka näytti ensisilmäykseltä ihan merirosvolaivalta. Ystävällisen oloista porukkaa siellä kuitenkin oli :-)Mereltä käsin näkee aivan erilaisen saaren. Kävelytie ei ulotu kaikkialle, itse asiassa sitä saisi olla paljon, paljon enemmän.


Korkea muuri on kävelytien suojana. Ajoneuvot huristelevat ylempänä rinteellä, tässä tosin ihanan matalalla ;-)
Osa hotelleista on rakennettu viimeisen päälle reunalle. Ovat varmaan laskeneet kaiken ihan varman päälle. Yhtä kauhealta näyttää joistakin hotelleista niin alas- kuin ylöspäinkin... Värikkäät pilkut kivisellä rannalla osoittautuivat zoomaamalla teltoiksi. Jos niissä joku asustaa, on päivä etelänpuoleisella rannalla varmasti kuumaa. Onneksi merituuli vilvoittaa.Kallioden rakenteet olivat puhdasta luonnon tekemää taidetta. Silmä lepäsi. Huomaatko ylemmässä kuvassa, missä kohtaa menee autotien kaide? Aika ylhäällä. Silti kaukana rotkojen liepeiden korkeuksista.


Vesillä oli liikkeellä paljon muitakin kuin laivoja. Vetovarjoilu näytti melkein kiehtovalta, muttei minusta sellaiseen ole. Korkealle mennään vain, jos siitä on valokuvauksen kannalta hyötyä ;-)

6 kommenttia:

 1. Olipa hienon näköinen "merirosvolaiva".
  Ja kallioiden reunat ihan mahtavan kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laiva oli pysähdyttävän näköinen :-)
   Kallioiden reunat suorastaan puhuttelivat...

   Poista
 2. Karun kaunista. Vesiltä päin näkymät ovat aivan erilaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesi ja kallio tekevät jo paljon kaunista.
   Vesiltä on helpompi tutustua rantoihin kuin jalkaisin :-)

   Poista
 3. Beautiful photos!
  Greetings, RW & SK

  VastaaPoista