keskiviikko 27. marraskuuta 2013

F-sana

Kröhityttää, kurkku on karheana, silmät vetistävät ihan omia aikojaan ja päätä särkee. Syksyn toinen flunssa (tämä oli se f-sana) myllertää kropassa ja ennen kaikkea pääkopassa. Muuta vartaloa lähinnä paleltaa, mutta pää on juuri nyt pöpöjä ja särkyä täynnä.

Ei tulisi valokuvaamisesta mitään, kun vetiset silmät eivät erota kunnolla edes näytön tekstejä. Miten sitten pienen etsimen läpi mistään selvää saisi? No, onneksi ei ole valoakaan eikä pääkipukaan kutsu ylimääräiseen touhuamiseen...

Luulen meneväni tänään oikein aikaisin nukkumaan, uni ja lepo ovat kuitenkin parasta lääkettä tähän tautiin.

Sen verran hyvää mahtui tähän päivään, että sain töissä ihan aitoa positiivista palautetta. Tavallisesti positiivinen palaute tulee jostain hieman 'turhasta', jostain sellaisesta ihan perustekemisestä. Se tuntuu aina vähän kohteliaalta kehumisyritykseltä, eikä mairittele niin kuin tällainen aito ja oikeasti kannustava palaute. Näin pienestä tämä meikäläisen mieli hyrrää. Ei pelkästään kissa kiitoksella elä, vaan minä myös :-)

Tähän perään loiskivia nestekuvia kuvaamaan pääni olotilaa - terveempää viikon jatkoa teille muille ;-)


6 kommenttia:

 1. Paranemisia! Joo, tuota kurkkukiputautia podetaan töissä. Varmaan kerran päivässä asiakas ilmoittaa kun on n i i n kipeä kurkku, ollut juuri saikulla tai varmaan huomenna jää. Siinä sitten ihmettelet, että tarttuukohan tuo nyt itselle. Mä saan sen varmaan jouluna. Se on aika perinteinen kuvio.

  Positiivinen (henkilökohtainen) palaute on suomalaisille hieman hankalaa...ainakin itse oon niin kokenut. Hiljaisuus on enempi se merkki, että hyvin menee! :) Ääntä pidetään kun joku menee vikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tillariina! Toivotaan, ettet joudu jouluna sairastelemaan...

   Palautteen antaminen on ikuisesti vaikea asia. Joskus sitä annetaan huomaamatta. Sellainenkin palaute menee väkisinkin perille...

   Poista
 2. Tuollaista on nyt niin paljon liikkeellä. Flunssan hyvä puoli on, että saa luvan kanssa levätä :) Parane pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Häivähdys!

   Lepäilen illan ja yön, mutta töissä täytyy olla kohtuu tikissä. Tänään ei kuitenkaan ole huonompi olo kuin eilen. Jospa tästä pääsisi sillä tavalla puolikevyesti.

   Poista
 3. Pikaista paranemista, eli eikun toipumisiin.

  VastaaPoista