torstai 7. marraskuuta 2013

Kun ulkona on pimeässä lämmintä...

Puerto de Mogan -iltana mentiin rantaravintolaan syömään. Lähdettiin kuitenkin sen verran ajoissa, että ehdin kuvaamaan auringonlaskua. Auringonlasku aavalla merellä on jotain, minkä kuvaamista olen odottanut. Nyt kuvittele itsesi lämpimään hämärään katsomaan auringonlaskua. Hämärä muuttuu pimeydeksi, mutta ilma on edelleen kutsuvan lämmin. Auringon laskettua rantaravintolaan avoimen taivaan alle syömään romanttisesti kahdestaan... (siis jonkun muun kuin minun kanssani ;-))

(Ylimmän kuvan meren väri muuttui ladatessa, pahoittelen...)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niinpä :-)

   Kuulemma silloin, kun ihmiset ovat vielä luulleet maailman olevan litteä, auringon laskun suuntaan on varottu aivan visusti purjehtimista. Sehän oli paikka (suunta), johon aurinkokin hautautuu ja uppoaa. Näin kertoi opas ja kyllähän tuo voi siltäkin näyttää.

   Poista
 2. Uskomattomia kuvia! Laskeva aurinko on ulkomailla niin kaunis, omia kokemuksiakin tästä on:) Merikin on tärkeä elementti. Sitä jäisi katselemaan tosiaan vaikka kuinka kauaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Bea!

   Onneksi auringon laskun aika on kovin rajallinen, ettei tarvitse rannalle koko yöksi jäädä ;-) Muuten minäkin olisin varmaan vieläkin tuolla...

   Poista
 3. Ihanaa katsella auringonlaskua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringonlaskujen tuijottamisesta ei saa kovin pian kylläkseen :-)

   Poista