lauantai 5. lokakuuta 2013

Vilskettä ja vilinää

On ollut ilo toimia lintuemäntänä eilisen ja tämän päivän. Vieraita on riittänyt ja ruoka on kelvannut :-) Ihmeen pitkiä aikoja sitä voi innostua katsomaan ikkunasta luonnon omaa näytelmää. Oravia en saanut kuvattua, eikä fasaaneja ole tänään näkynyt. Mutta iloista vilskettä on ollut, syksy tuntuu taas kovin mukavalta asialta ;-)
10 kommenttia:

 1. Lintuja ja muutakin luontoa on todella kiva seurailla oman kodinkin ikkunasta. Linturuokinnalla tuntuu tapahtuvankin lähes jatkuvasti. Siipikuva on hieno ja tikastakin mainiot kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nainen.kuvastimessa!

   Meillä tarjoilut loppuivat taas. Porukkaa on ihan mahdottomasti. Ja minä voisin istua tattina ikkunan ääressä vaikka kuinka kauan :-)

   Poista
 2. Hienot kuvat!
  Kyllä näitten lintusten touhuja seuratessa aika vierähtääkin ihan huomaamatta.
  Meidän käpytikka on viihtynyt vähän turhankin usein talipallojen kimpussa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sirpa!

   Käpytikka kelpuuttaa meillä talipallot, mutta tänään se on taas roikkunut siemenautomaatilla ja käppäillyt maassa omia roiskeitaan syömässä.

   Poista
 3. Innostuin tänään tosissani lintujen ruokinnasta. On jo kolme ruokailujuttua laitettuna ja huomenna toivon mukaan löytyy siemenautomaatti autotallista. Ei ole mies toppuuttamassa kun on viikonlopun reissussa. :) Kyllä niitä on kiva katsella näin sisältäkin, varmaan puolisen tuntia päivän mittaan niitä tuijoittelin ja kissoille siis ihan ehdoton hupi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ollut ahkera :-)

   Kiva, että sulla on kavereita lintuja seuraamassa ;-)

   Poista
 4. Erityisen hienoa on saada kuva lintujen auki olevista siivistä. Siivet ovat niin herkän näköiset. Sinulla on hyviä kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, R.Hänninen!

   Mieluumminhan nuo siivet olisi ottanut kuvaan tarkkoina, mutta nyt mentiin näillä :-)

   Poista