keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Väri-ilottelua

Sunnuntaina ehdin ruoan laittamisen ja kuvaamisen ohella käydä kävelylläkin. Oli ihan pakko päästä nauttimaan kauniista säästä. Sielu lepäsi jo luonnon väritystä katsellessa, puhumattakaan valon energisoivasta ja hyväntuulisesta voimasta. Nyt, kun aamulla töihin lähtiessä on vielä pimeää ja välillä jopa töistä kotiin tullessakin, nämä värit ja valon määrä on sopivaa terapiaa :-) Tässä, odotellessa talviaikaan siirtymistä...6 kommenttia:

 1. Ihania värejä! Tosi nopeasti näyttää syksy edistyvän. Punaiset lehdet muuttuvat keltaisiksi ja keltaiset lehdet karisevat. Toivottavasti vielä ensi viikonloppuna ehtii nauttia ruskasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Huomiseksi on ainakin luvattu hyvää keliä. Toivotaan, että sama jatkuu viikonlopun, eivätkä lehdet ehdi pudota ennen sitä ;-)

   Poista
 2. Ihanaa väri-iloittelua.
  Meillä ainakin on vaahteroita erisorttisia, joko punalehtisiä tai keltalehtisiä. Ja punaiset ei muutu keltaisiksi. Ja sitten on jotain muita lajeja jotka muuttuu tulipunaisiksi ennenkuin varisevat.
  Mutta upeaa aikaa nyt on. Tosin nyt pn pari päivää sadellut, tiedä sitten viekö sade ruskan lehdet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, orvokki!

   Yhden vaahteran alta löytyi lehdistä kaikkia värejä keltaisesta väkevään punaiseen. Tuntui, kuin jokaisella lehdellä olisi ollut oma geneettinen värikoodinsa :-)

   Poista
 3. Kauniita syysvärejä talletettuna talven varalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Seita!

   Ajattelin harmaina kausina kaivaa näitä kuvia esiin muistuttaakseni itseäni, mihin ne kaikki värit katosivat ;-)

   Poista