lauantai 20. huhtikuuta 2013

Kylmää, lämmintä, valkoista ja sinistä

Leskenlehtien jälkeen suuntasin mieheni vihjeen perässä kauemmalle pellolle Vuorentaalle ja talsin peltoa peittävälle sulalle. Aurinko paistoi kauniisti, mutta tuuli puhalsi niin kylmästi, että oli laitettava ulkoilutakin huppu päähän. Onneksi valokuvausretket ovat opettaneet pukeutumaan oikein ja riittävästi.

Joutsenten lähelle en päässyt, mutta katselinpa sitten niitä siitä, mihin asti pääsin. Kevät sykki kuumasti omiinkin suoniin, kun katseli luonnon kuhinaa. Tänään oli ilo ja onni olla luonnossa kameran kanssa. Joutsenten huutelua en saa tähän mukaan, mutta sen voi vaikkapa itse kuvitella :-)

Vaikkeivät paikat vielä juurikaan viherrä, elämää pursuaa melkein syliin asti. Ihan suoniin asti...


9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Olin tosi tyytyväinen, että joutsenet lensivät läheltä ohi ja että onnistuin nappaamaan tilanteesta muutaman kuvankin... Tunnelma oli hetkittäin aivan huikea :-)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Voi hyvänen aika miten komeat kuvat olet saanut. Vau, onneksi olit varautunut kunnon vaatetuksella, ei käsi tärissyt kylmästä.;) Tosi hienot kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Vaatetuksen lisäksi kuvaamista kieltämättä helpotti myös kameran jalka...

   Poista
 4. Kävin tänään samalla paikalla, mutta tuuli niin kovasti, että ei tullut kuvaamisesta mitään! Nojasin yhteen latoon, että sain edes yhden kuvan otettua! Olisi varmaan pitänyt lähestyä paikkaa toiselta puolelta! Hienot kuvat! Oli aika märkä pelto muuten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuuli oli mahdoton, silmät vetistelivät tuulen vuoksi niin, ettei välillä nähnyt kunnolla eteensä. Ja pelto OLI märkä... Ulkoiluhousuni kuraantuivat polven korkeudelle asti, vaikken yhtään kompuroinut... Mutta pääasia, että linnut ovat jo täällä!!! :-)

   Poista
 5. Hienoja kuvia, kiihkeän tunnelman aistii. Pidän jostain syystä toiseksi ylimmäisestä kuvasta eniten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi!

   Tuossa ylimmässä on rauhallista laskeutumisen tuntua, se ainakin erottaa sen noista muista kuvista. Joutsenet ovat niin kauniita ihan mitä tahansa puuhastellessaan...

   Poista