keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Joskus tämän talven on loputtava

Ensin brittiherra hermostui, kun kuuli kylmän sään saapuneen Britteihin Suomesta ja ilmoitti Suomen Lontoon lähetystöön, että moisen toiminnan pitää loppua välittömästi, sillä se (kylmä sää) häiritsee hänen puutarhan hoitoaan. Nyttemmin Suurlähetystö on lepytellyt miestä pienin lahjoin, muunmuassa villasukilla ;-) Tämän viimeisen käänteen luin Ilta-Sanomista. Toivottavasti jerra on nyt leppyneempi, vaikka viileä keli jatkuu siellä vieläkin.

Silti ennen kylmiä säitä Lontoossa kevät näytti jo parhaita puoliaan ja niitä muistellen yritän ilahtua jokaisesta sulavasta lumen murenesta. Uskon talven loppumiseen jääräpäisesti...

Silti ottaa kupoliin kevään viivästyminen. Muuttolinnut tullevat tällä kertaa oikein massiivisella vyöryllä, sillä toistaiseksi ne tuntuvat välttelevän kylmää ja lumista maatamme (Yle).

Lohduttelen itseäni uutisella Ahmasta, joka varasti, tuhosi ja piilotti kaksi moottorisahaa ja katseskelemalla Lontoon kevätkuvia. Oikea kevät on enää ajan kysymys :-)


2 kommenttia:

  1. Älähän nyt, huomaatkos että joka päivä on aina suurempi alue maata paljaana, ainakin jos löytää juuri sellaisen paikan mihin aurinko paistaa. Kyllä tämä vielä kevääksikin muuttuu :)

    VastaaPoista
  2. Niin minä kovasti uskon (vaikka uskoni horjuukin tämän tästä). Kesä ja kevät eivät ole jääneet minun elinaikanani kertaakaan tulematta. Aion vedota juuri siihen ;-)

    VastaaPoista