lauantai 13. huhtikuuta 2013

Leikittelyä

Kipeänä kotona, kelikin oli vähemmän viehättävä. Jatkuvan väsymyksen alta löytyi virkeyden hetki ja silloin oli kuvattava. Ihan mitä vain. Vaikka vain vireyden ylläpitämiseksi. Olisi pitänyt olla paljon enemmän valoa ja isompi astiakin. Mutta kävivät ne vesileikit näinkin :-)


8 kommenttia:

 1. Harmaa päivä oli ja vettäkin satoi. Meinasin lähteä uimahallin rantaan katsomaan, olisko siellä lokkeja, mutta sitten kuulin, että on kalamarkkinat ja Sirkus Finladia paikalla. Turha vaiva siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iltapäiväksi on luvattu auringon pilkahduksia - toivottavasti pitää paikkansa :-)

   Poista
 2. Vesileikit on hauskoja ja kehittäviä, ja mikä parasta aikakin vierähtää kuin siivillä :) Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etenkin sisätiloissa valaistuksen väsääminen vie niin paljon aikaa, että tulee mietittyä aina kahdesti, ennen kuin jaksaa ryhtyä hommaan. Mutta hauskaa se on!

   Kiitos paranemistoivotuksista! Kaksi viikonloppua ja kaksi viikkoa mennyt jo "harakoille". Jospa tuo antibioottikuuri nyt toimisi rivakasti ;-)

   Poista
 3. Paranemista toivottelen minäkin, onneksi henkesi vielä pihisee sillä tuskinpa muuten olisit lähtenyt kuvailemaan mainioita otoksiasi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä henki pihisee ;-) Jo se, että löytyy intoa ja jaksamista kuvaamiseen, kertoo paranevasta olotilasta. Kiitos toivotteluista!

   Poista