torstai 13. kesäkuuta 2013

Niemisjärvet, Evo

Niemisjärvillä Evolla kävin kuluneen toukokuun lopulla. Edellisestä kerrasta olikin vierähtänyt aikaa - silloin olimme lasten kanssa. Ja lapset olivat huomattavasti nuorempia kuin nyt. Soutuveneiden ja kalastuksen perässä sinne silloin aikanaan mentiin ja tietenkin mukana riittävästi hyviä eväitä.


Paikalla oli kalastajia monenmoisia, monet ihan koko perheen voimin. Niemisjärvillä kalastamiseen tarvitaan kuitenkin aivan erityisluvat, tavallisella kalastusluvalla siellä ei tehdä vielä muuta kuin katsellaan.


Kävelin Niemisjärvien ympäri. Rantoja pitkin kulkee mielestäni aina paras reitti ;-) Kalat lienevät kalaisat, vaikkei meidän perhettämme olekaan koskaan siellä onnistanut. Osansa saaliittomuudelle lienee myös sillä seikalla, että olemme olleet melko harratelijamaisia satunnaiskalastajia. Järviin istutetaan kirjolohia kuitenkin säännöllisesti.

Järvien vesi on tumman sinistä (ainakin pilvettömällä säällä). Rantakivet uppoavat hetkessä näkymättömiin ja vesi on syvää... Tässäkin yksi rannan kivi on aivan pilvessä ;-)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti