torstai 20. kesäkuuta 2013

Uusi käytetty

Tänään kävin aamusella Tampereella kameraostoksilla ja illemmalla akun latailun jälkeen täytyi (oli ihan pakko!) kuvata ensimmäiset testikuvat. Vanha järkkärini on Sony, tämä uusi on Canon. Vaikka minulla on Canonin superzoom-kamera, oli minulla paljon opettelemista. Nyt on alkeet opittu (mistä perussäädöt löytyvät) ja jatkossa pääsee opettelemaan jo hieman paremmista asetelmista.

Vaan kameralla ja kameralla on eroa... Sen huomasi jo kuvatessa, vaikkei ero vielä näissä koekuvissa näykään. En vertaile niinkään eri kameramerkkejä, mutta laadukkaampaan kameraan siirtyminen näkyy myös kuvien laadussa... Välineurheilua tämäkin laji selvästi.

Kamerani on käytetty ja ostettu asiantuntevasta alan liikkeestä. Mukaan löytyi myös pari käytettyä objektiivia. Into on korkealla. Ensimmäinen kuvausuhri oli nälkäinen (ja janoinen) oravamme, joka tuli etsimään syötävää vanhasta tutusta paikasta...
6 kommenttia:

 1. Onnittelut kamerasta ja laseista! Joo, se on niin totta, että kamerat ovat tosi erilaisia samankin merkin sisällä. Oli sulla ainakin tosi hyvä malli kuvauksiin! :)

  Hauskaa Juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää juhannusta sinullekin, Tillariina!

   Malli oli mainio. Tietysti tämä on riistämistä, kun käyttää hyväkseen toisen nälkäistä tilaa - toisaalta vastineeksi oli pähkinöitä ;-)

   Poista
 2. Menestystä uuden kameran kanssa ja mukavaa Juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Marja!

  Upeaa juhannusta sinullekin!

  VastaaPoista
 4. Onpa upeaa nähdä orava näin läheltä! Ihanan veikeän ja iloisen näköinen pikku otushan tuo näyttää olevan:-) Hyvää juhannusta! T. Bea

  VastaaPoista