tiistai 4. kesäkuuta 2013

Saaressa on lampi...

Seurasaaressa on muutamakin lampi. Se oli hauska yllätys mihinkään etukäteen perehtymättömälle. Saaren opastuskartta kertoo sen ja paljon muutakin.

Ja vaikkei sitä tästä kartasta näe, niin parissa lammessa on myös oma saari :-)


Yhdessä lammessa uiskenteli telkkäemo poikastensa kanssa. Ne olivat minulle tämän kesän ensimmäiset telkänpoikaset :-) Suloisia...

6 kommenttia:

 1. Pitääpä joskus käydä tuolla! Oliko siellä paljon väkeä liikenteessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivällä oli turistibusseilla muunmaalaisia ja sitten muuten julkisilla suomalaisia. Työpäivän jälkeen rannoilla (hiekkaa ja kalliota) oli paljon retkeilijöitä ja kauniista kesäpäivästä nauttijoita. Kävelyteillä oli lenkkeilijöitä, jotka nähtävästi olivat jo tottuneet ihaniin maisemiin, niin vähän he ympärilleen vilkuilivat.

   Porukkaa siis oli, muttei ruuhkaan asti.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin minustakin (jos tarkoitat telkänpoikasia ;-)) Anteeksi vääräleukaisuuteni, se ei jaksa pysyä taka-alalla...

   Poikaset ja emo olivat kovin rennosti lähellä, kun pääsin salassa puun suojiin niitä kuvaamaan. Keskusteleva hölkkääjäpari pelästytti ne heti kauemmas. Viisasta sinänsä.

   Poista
 3. Hieno tuo lampi saarineen, liekö sudenkorentojakin ;)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi ja puoli tuntia sain kulumaan saarella kovaa pikajuoksua rantoja rymytessäni. Jos korentoja oli, ne menivät ohi tai jäivät jalkoihin...

   Mutta voisi kuvitella tuolta löytyvän vaikka mitä. Ihan ajan kanssa pitää seuraavan kerran lähteä. Ja sitä seuraavan kerran. Ja sitä seuraavan... ;-)

   Poista