perjantai 19. huhtikuuta 2013

Hyviä ja parempia puolia

Uutisfriikkinä olen seurannut Bostonin tapahtumia melkoisen tiiviisti. Naiivi sieluni kaipaa hyvän voittoa tai ainakin pahan häviämistä. Olen saanut pientä lohtua siitä, että tekijöiden jäljille ollaan päästy näinkin pian. Mitään menetystä sillä ei korvata, mutta toivottavasti ehkäistään uusien ikävien tapahtumien syntyä.

Oman elämän haasteet poskiontelontulehduksineen kaikkineen saavat maailman myrskyissä uudet mittasuhteet, ja niin on syytäkin. Kevätflunssa on kuitenkin vain kevätflunssa, vaikka jaksaakin rassata. Ohimenevää kuitenkin. Eikä jätä pysyviä jälkiä.

Tällä viikolla olen päättänyt keskittyä kauniisiin aamuihin sateisten iltojen sijaan, auringon pilkahduksiin muuten niin tasaisen pilvimassan sijaan ja mukaviin ihmisiin vähemmän mukavien yksilöiden sijaan. Olen kerännyt toivoa onnistumisista, vaikkei se korvaa menetyksiä. Olen ollut kiitollinen pienistä asioista, sillä niitä on aina enemmän kuin niitä isoja asioita.

En ole tämän aamun jälkeen katsonut säätiedotusta, sillä aamulla vielä luvattiin viikonlopuksi kaunista, enkä halua toistaiseksi vielä uskoa muuta. Jos sääennuste on muuttunut huonommaksi, ehdin kyllä saamaan sen tiedon huomennakin. Nyt uskon aurinkoon, sillä se helpottaa.

Naapurin pelto näytti keskiviikkona illalla kesäistä puoltaan, lumi oli sulanut pieneksi järveksi ja taivaalta heijastui sinistä poutaa. Kuvan ottamisen jälkeen alkoi sataa, mutta sitä ei lasketa. Nyt lasketaan vain hyviä hetkiä :-)


4 kommenttia:

 1. Ihan oikein, miksi me stressaamme itseämme asioilla joille emme mitään voi, kuten esim sää. Näkeehän sen ikkunasta sitten.
  Minäkin olen kytännyt viikonlopun säätiedotuksia monilta laatijoita, ihan niinkuin siitä olisi jotain hyötyä.
  Uskotaan viikonlopun aurinkoon, mutta ei haittaa vaikka sataisikin kesää se vaan tekee ;)

  VastaaPoista
 2. Aamuissa on jotain lumoavaa, maailma näyttää silloin toisenlaisen puolensa. Ja totta kirjoitit Bostonin uutisoinnista, itsekin seuraan sitä, surullisena kaikkien osapuolten osallisuudesta tai osattomuudesta, viattomien henkien menetystä. Ihmettelen aina enemmän ja enemmän sitä minkälaiseksi maailmamme on muuttunut ja muuttumassa, mikä meistä ihmisistä tekee ihmisiä.

  Naapurin pelto voi olla märkä, mutta miten kauniin kuvan sait siitä otettua. Sininen taivas pilvineen heijastumassa veden pintaan, todella nautittava kuva...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailma on muuttunut tai sitten vain kaikesta saa yhä tehokkaammin tietoa. Tämän aamun uutiset toivat onneksi lisää helpotusta.

   Ihan pieni lätäkkö siinä vain oli, mutta onnistui näyttämään kauniilta... Tänään kävin kauempana pellolla katsomassa ihan joutsenen uitavaa lammikkoa. Kuvia sitten myöhemin :-)

   Poista