perjantai 11. huhtikuuta 2014

Yök! - Ja sitten pesulle...

Eilen kävin koiran kanssa lammen luona kameran kanssa. Tuttu paikka viekotteli sitä oitis viereisellä parkkipaikalla... Tämä samainen paikka oli himokkaan kaivamisen kohteena jo talvella - myös näiden lumisten aikojen mentyä, moneen kertaan.
Siellä on kieriskelty kerran jos toisenkin (siis vain koira, en minä) ja olen ihmetellyt liikennemerkin juuren vetovoimaa. Ja niin siellä kierittiin eilenkin...Menin katselemaan kierintäpaikkaa ja himokkaan kiehnäyksen kohde löytyi kuin löytyikin. Se on varmasti ollut siellä kauan. Siltä se ainakin näytti.


Kynsistä päätellen se on ollut myyrä. Muuten se olikin maatunut jo haisevaksi esitomuksi... Tämän jälkeen koira pääsi suihkuun - oikein shampoon kanssa.

Tulevasta kohtalostaan tietämätön koira oli piehtaroinnin jälkeen kovasti tyyni. Etenkin, kun olin nenäliinan avulla rahdannut myyrän jäännökset metsän suojiin. Voi voi tuota (koiran) viattomuutta,,, ;-)12 kommenttia:

 1. On noi koirulit kyllä hauskoja, hi!
  Ja pesulle sitä meilläkin eilen mentiin ja koko vartalo pesulle tietty, hi!
  Sulla on ihana koiruli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Harakka!

   On ne hauskoja, mutta hajustelut voisivat jättää väliin ;-)

   Poista
 2. Vähän hurjaa metsästäjä -parfyymiä turkkiin, D!

  VastaaPoista
 3. Oivoi, onnellinen koira kierimisen jälkeen ja ei niin onnellinen omistaja. Tiedän tunteen, entisenä koiranomistajana koiran metkut ovat omakohtaisesti koettuja....=)

  VastaaPoista
 4. Hieno kuvasarja!
  Mikähän se tämäkin vietti on, tyttären koira kierii etanoittenkin päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Vikki!

   Varmaankin etanoista lähtee hyvät tuoksut turkkiin ;-)

   Poista
 5. Voi miten söpö koiruli! Nyt en saanut ihan heti rodusta kiinni, vaikka olenkin koiraihminen. Tuo kieriminen on kyllä jännä juttu. Aikanaan kun minulla oli koira, hän oli kanssani metsässä sienessä. Häipyi hetkeksi omille teilleen ja tuli sitten ylpeänä sellaiset ruskeat kakkarat selässä ylpeänä näytille (valkoinen koira). Hän oli kierinyt luutavasti jonkun lenkkeilijän arvaat varmaan missä!! Voi että mikä haju kun veimme häntä isännän kanssa autolla kotiin =D. Meinasi yrjö tulla väkisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katinka :-)

   Koira on kleinspitz, ei kuitenkaan sieltä ihan pörröisimmästä päästä.

   Poista