lauantai 5. huhtikuuta 2014

Tuulinen, mutta aurinkoinen retkipäivä

Aurinko ja tuuli jouduttivat tänään jäiden lähtöä ainakin järvissä. Löysin itseni ihailemasta irronneita jääkappaleita, jotka olivat muhkeita ja auringon valossa aivan hehkuvia. Nyt taas tähän hätään yksi kuva - huomenna heittäydyn isommin noiden kuvien kimppuun. Ihana retkipäivä tuulesta huolimatta :-)


10 kommenttia:

 1. Ihanaa muotoilua, luonnon omaa taidetta!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota taidetta oli ranta täynnä - kevättaidetta varmaan :-) Auringonpaiste paransi vaikutelmaa.

   Poista
 2. Tosi hieno kuva!
  Kuvien valinta ja jälkikäsittely on yllättävän aikaa vievää ja työlästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Vikki!

   Minulla aikaa kuluu kovasti jo pelkkään selaamiseen ja valintaan, sillä otan nykyään vain raakakuvia. Niiden avautumista saa odottaa aina tovin. Samoin siisrtymistä kuvasta toiseen. Siinä ei passaa olla hoppu :-)

   Poista
 3. Upea kuva!
  Tykkään todella paljon!

  VastaaPoista
 4. No, onpas kunnon jääkimpaleita! Sulatakaa vaan nopsaa ja kesä tänne niinkö olisi jo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne tuosta sulavat, kun ovat jo irti lähteneet. Eilinen tuuli ja auringonpaiste nopeuttivat jäiden lähtöä ja sulamista. Aamulla puoliksi jäässä ollut lampi oli illalla jo melkein kokonaan sula. Tämän aamun sade auttaa asiaa vielä eteenpäin :-)

   Poista
 5. Todella kaunis kuva! Odotan innolla jatkoa =). Meillä oli mereltä jo jäät lähteneet ja se pauhasi kovasti samaisessa tuulessa. Ihanaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katinka!

   Järvillä aavat selät näyttävät olevan vielä jääpeitteen alla, mutta virtaavissa kohdissa on jo sulaa. Iloinen kilinä vain kuului, kun jäät kilkattelivat aallokossa.

   Poista