sunnuntai 15. elokuuta 2010

Rastilassa mopolla

Tyttäreni tarjoutui eilen viemään minut uuteen valokuvauspaikkaan. Ja minä suostuin. Moottoroituja kaksipyöräisiä hieman kammoten ja vieroksuen päädyin kuitenkin tytön mopon pelkääjän paikalle. Pelkäsin koko matkan olevani liian painava, jotta tyttö jaksaa ohjata mopoa risteyksissä ja jarruttaa pysähtymispaikoissa.

Kramppasin takana jo siinä määrin, että oikea jalka lähti elämään aivan omaa elämäänsä. Tytär (15 v.) huomasi jännitykseni ja taputteli rauhoittavasti toista jalkaani.

Kuvauspaikka oli Janakkalassa Rastilan kylän kupeessa. Itse en olisi hoksannut ollenkaan valita tuollaista paikkaa. Aloin katsella ympärilleni ja viljapelloista se alkoi...


Kivaa oli! Takaisintulomatka olikin jo oma seikkailunsa... Mieleenpainuva reissu :-)
4 kommenttia:

 1. Onpa täysinäisiä tähkäpäitä.
  Ihana tuo lätäkön "kurkistus"
  olipa hyvä, että sait reittiohjauksen ;)

  VastaaPoista
 2. Juu, tyttärelleni olen kovasti kiitollinen.

  Tuo lätäkkö oli hassu juttu. Tyttö pisti minulle mukaan lapun, missä oli asioita, mitä kannatti kuvata. Yksi asia oli vesi. Joten kun näin tiellä lätäkön, päätin kuvata sen.

  Tiiraan ylensä silmällä etsimestä kameran kuvaa, mutta tällä kerralla katsoinkin kuvaa ison näytön kautta. Eli kamera ei ollut tällä kertaa silmilläni.

  Kuvaa tähystäessäni huomasin kameran näytöllä lätäkön heijastuksen. Paljaalla silmällä sitä ei nähnyt. Näkymä oli siis kamerasta erilainen kuin minun silmästäni. Hassua ja hauskaa.

  VastaaPoista
 3. Kertakaikkiaan ihania kuvia!! Löysin just sun blogin, enkä malta olla kommentoimatta kaikea!! Ihana blogi!

  VastaaPoista