tiistai 10. elokuuta 2010

Koiria ja ihmisiä


Koiranpentu on ihana ihan muuten vaan! Oli kakkinut viime yönä pienen kylällisen verran alakertaan ja tuhrinut siinä touhussa takamuksensakin. Siinä riitti puuhaa päivän ensimmäiselle puolelle tunnille :-) Siis minulle siivoamisessa. Nyt vasta tuli mieleen, miten komeita valokuvia noista kakkakasoista olisi saanut...

Häikäilemättä käytän pentua myös kuvauskohteena. Pennuista ja poikasistahan saa aina niin ihania kuvia. Olettaen, että ne pysyvät edes pienen hetken paikallaan.

Ihmisiäkin olisi kiva kuvata, mutta kovin harvoin kukaan antaa kuvauslupaa puhumattakaan, että kuvilla saisi tehdä jotain. Kuten julkaista. Ihmiset tuppaavat jännittymään kuvaustilanteissa. Jos saisi vähän pitemmän aikaa kuvata, voisi löytyä uutta rentoutta. Koira ei paljon kuvauksen takia pullistele tai hermoile. Mutta vaikea senkään sielua on saada kuvaan välkähtämään... Ainakaan vielä näillä taidoilla. Ehkä sitten vuoden, parin kuluttua :-)

2 kommenttia:

  1. Tuo pieni pörriäinen näemmä opettelee tietämään, miltä omena tuoksuu. Ihana kuva :)

    VastaaPoista
  2. Se pörriöinen on täydellinen ruokakoira, joka nauttisi kaiken muun ohella marjoja ja omenia yllin kyllin. Omenassa taitaa olla tuttu haju, mutta sitä ei oikein saanut hampaisiin, joten se sai jäädä puuhun :-)

    VastaaPoista