sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Vettä ilmassa

Tänä aamuna on satanut paljon vettä. Juuri nyt aurinko paistelee taivaalta ja kuivattelee paikkoja hieman ennen seuraavaa sadetta. Iltalehden sadevesitutkan mukaan sateita on tulossa ennen iltaa vielä yksi tai kaksi. Illaksi on luvattu poutaa.

Joskus vielä kuvaan sadetta iloisesti ja positiivisesti. Nyt ei ole kuitenkaan vielä sen aika. Tiedän monta muuta mielenkiintoisempaa asiaa, kuin lähteä sadetta kuvaamaan ;-)

Eilinen kevään etsiminen ei tuottanut kovinkaan paljon uutta. Sini- ja valkovuokkoja löytyi. Kaksi västäräkkiäkin keräämässä pesäaineksia. Mutta minä jätin kameran jalan kotiin ja parhaat mahdollisuudet haihtuivat sen myötä pois.

Mutta keväistä oli. Toiveikasta ja odottavaa. Kävely ulkona teki terää ja toi kiireettömyyden tuntua. En halua kiirettä vapaa-aikaani, se ei kuulu sinne.

Kuitenkin muutama kuva aasinsillalla tämän päivän keliin liittyen. Västäräkki peseytyy, joten vettä on ilmassa näissäkin kuvissa. Ihan luonteva yhteys - eikö? ;-)

6 kommenttia:

 1. Hieno kuvasarja!
  En ole koskaan nähnyt luonnossa tuota tapahtumaa noin yksityiskohtaisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Touhu on niin nopeaa, ettei ainakaan minun silmäni erota lähellekään kaikkea. Valokuva pysäyttää nähtäväksi sen, mitä silmä ei ehdi havaita. Siksi kannattaa ensin kuvata ja sitten katsoa kuvista, mitä oikein tapahtuikaan. Tuloksena usein ihania yllätyksiä :-)

   Poista
 2. Hieno sarja. Västäräkkiä harvemmin näkeekään pesupuuhissa, vaikka aivan varmasti sekin sitä harrastaa niinkuin muutkin =DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vain olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Minä satuin olemaan tässä. Onneksi nekin peseytyvät :-)

   Poista
 3. Mainio kuvasarja! Sunnuntai oli täälläkin sateinen ja tosi kylmä, onneksi alkavalla viikolla pitäisi jo olla lämmintä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maanantai on heti jo parempi :-) Iltakuuden jälkeenkin ehtii vielä nauttimaan lämmöstä :-)

   Poista