lauantai 11. toukokuuta 2013

Vihreää ja kokeilua

Lämmin aamupäivä houkutti ulos. Lokit pesivät monien rantojen parhailla paikoilla, ja niiden pesintää täytyy tietenkin kunnioittaa. Ehtii noille rantapaikoille myöhemminkin - kesää on vielä jäljellä ;-)

Lintujen laulun lisäksi vihreys oli aivan humaavaa. Vihreää löytyi jo melkein joka paikasta. Puista ja ruohostakin :-) Metsäpolulla surisi ja pörisi, kun nälkäiset kimalaiset surrasivat kukasta toiseen. Poluilla myös kuhisi ja huomasin, että minun täytyy alkaa todellakin purkamaan lapsuudenaikaista muurahaistraumaani. En voi koko kesää kipitellä aina kuin pää kolmatena jalkana, kun muurahaisia on lähellä. Nyt yritän muurahaismaisemissa kipitellä niin kovaa, etteivät ehtisi kiivetä minuun. Samaan aikaan on aika vaikeaa ottaa kuvia ;-)

Kokeilin joululahjaksi saamaani suodinta hieman vakavammalla otteella, mutta kuvaan jää punaisuutta. Keksiikö kukaan, mikä tökkii? Löysin rantakiven, joka ei ollut varattu ja kiipesin sen päälle istumaan turvaan muurahaisilta. Siinä istuskelin ja kokeilin uutta pitkällä valotusajalla. Liian aurinkoista?Muuten nautiskelin kesän tunnusta. Lämpöä oli 20 astetta ja vaikka tuuli oli paikka paikoin viileä, välillä tarkeni hyvin hihattomassa puserossa. Tuntuu niin kesältä, vaikka kolme-neljä viikoa sitten oli vielä paikka paikoin lunta maassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti