lauantai 1. tammikuuta 2011

Uuden vuoden lupauksia - New Year Promises

Tänään ehdin rauhalliselle päiväkävelylle. Ei stressiä aikä suorituspaineita.

Metsä oli kutsuvan kaunis. Niin kaunis, että päätin tehdä tavoistani poiketen uudenvuoden lupauksen. Tämän vuoden aikana aion välittää itsestäni yhtä paljon kuin muista. Kukaan ei voi tehdä sitä kuitenkaan puolestani. Jos en minä, niin kuka sitten?

Aion panostaa nukkumiseen, terveelliseen syömiseen, liikuntaan, ystävien tapaamiseen ja uuteen uraan - mitä se sitten onkaan.

Jospa saisin kerättyä voimaa ja tehtyä jotain oikeaa tämän ihmiskunnan eteen. Tavalla tai toisella. Isommin tai pienemmin :-) Ehkä todennäköisemmin pienemmin - hyvä niinkin.Today I had a peaceful walk. And I decided to treat myself better this year. I decided to put my effort on good sleeping, healthy food and excercising. I also need to meet more my very dear friends.  And of course I have to make a career makeover. Otherwise it just doesn't work...

2 kommenttia:

  1. Hyviä lupauksia teit. Minäkään en enää nykyään tee lupauksia, kun en saa niitä pidettyä, mutta tämä nukkumispuoli on nykyään niin hunningolla, että voisin luvata itselleni nukkua ainakin työpäivinä 7 tuntia 5-6 tunnin sijasta.

    VastaaPoista
  2. Kannattaa yrittää! Tekee ihmeitä niin ruumiin kuin mielenkin jaksamiselle :-)

    VastaaPoista