lauantai 13. marraskuuta 2010

On se vaan jännää, miten erilaiselta kynttiläkin voi näyttää ... - It is amazing how different a candle may look like...

Minulla ei ole kuvia koirastamme uudessa sadeasussaan - ikävä kyllä. Ulkona satoi niin reippaasti, etten arvannut viedä sitä pitkälle lenkille ilman sadeasua, jota se vierasti aivan mahdottomasti. Sisällä. Se ojenteli koipiaan ja yritti ymmärtää, miten puvusta pääsee eroon.

Ulkona lenkkeilyn huuma vei koiruliinin mennessään, eikä se juurikaan jaksanut enää murehtia elämäänsä rajoittavaa sadeasua :-) Pääasia, että emäntä jaksoi kävellä riittävän kovaa...

Koiran kanssa lenkkeilyn lisäksi ainoaksi päivän konkreettiseksi valopilkuksi jäi kynttilöiden kuvaaminen. On se vaan jännää, miten erilaiselta yksi kynttiläkin voi näyttää eri tilanteissa ja eri valaistuksissa.

Luulisi, että sama voisi päteä meihin ihmisiinkin?


It's been raining all day. At least there's some light in the end of the tunnel: candles...

3 kommenttia:

 1. Kaunis kaunis kynttiläkuva jälleen!!!! Ihania nuo pallukat :)
  Kyllähän se varmaan pätee meihin ihmisiinkin; miten me ajattelemme ennakkoon jostakin ihmisestä, siinä "valossa" heidät ja heidän tekemisensä näemme??

  VastaaPoista
 2. Lämmin kuva kynttilöistä, joista jokainen on yksilö ja joiden mieliala vaihtelee tilanteen mukaan niin kuin ihmisillä. ;)

  VastaaPoista
 3. Jaana: Jos yrittäisi vaikka kerran viikossa (tai kuukaudessa) tarkastella jotakuta ihan uusin silmin, ilman ennakkokuvaa... Minulle sopisi varmaan paremmin tuo kerran kuussa -tahti :-)

  Jarno: Runollista - ja niin viisasta...

  VastaaPoista