keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Aikaista joulumainontaa... - No photos today (too dark and rainy)

Nyt on niin pimeää, ettei yhtään houkuta valokuvaamaan. Pimeää ja sateista. Katuvalot kiiluvat riittävän kirkkaasti valaisemaan ajotien, mutta myös hukuttamaan varjoihin jäävän tummiin pukeutuneen jalankulkijan näkymättömiin. Melkein pelottavaa olla autolla liikenteessä. Koko ajan on oltava varuillaan tien yli hiippailijoiden varalta. Onneksi yhtään ei syöksynyt auton eteen...

Viime viikonloppuna kuvasin ruusuja - ja joulukoristeita. Jos kuvittelin olevani joulukoristeiden kanssa aikainen ja hätäinen, niin ei se ainakaan ihan yksiselitteisesti sillä tavalla ollut. Tänään töistä tullessani keittiön pöydällä oli odottamassa isojen markettien joulukuvastoja. Nyt on sentään vasta MARRASKUU!!! Ja ihan kuun alkupuoli...

Mikä ihmeen kiire niillä kaupoilla on kaupata joulua jo nyt? Toivottavasti noissa samaisissa kaupoissa ei kuitenkaan vielä soi joulumusiikki. Se olisi tähän aikaan vuodesta jo aivan liikaa, vaikka joululauluista pidänkin. Sitten joulukuussa.

Ei kuvia tällä kertaa. Ei edes joulukuvia. Ei vielä...

3 kommenttia:

 1. Saman huomion tein itse kun postilaatikko pullotti joulumainoksia.... Yhdessä kannessa luki "Iloista Joulua " - olisikohan tähän aikaan vuodesta kuitenkin esim. "mukavaa joulun odotusta" parempi kuvastonnimi???

  No sieltä se joka tapauksessa tulee, se Joulu ;);)

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä, kuukausi ennen joulua olisi soveliaampaa mainostaa eikä joulumusiikkia kauppoihin vielä silloinkaan.

  VastaaPoista
 3. Jos joulus hössöttää kovasti jo nyt, niin jouluna hehkutusta ei välttämättä ainakaan minulta irtoa. Mutta odotan silti joulua. Tänäkin vuonna :-)

  VastaaPoista