keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Hieno päivä!

Urheiluhulluna yritin kuunnella töissä parisprinttejä radiosta samalla kun tein töitä. Miesten parisprintin loppu meni radioselostajilta yhdeksi yhdessä ulvomiseksi, sanaakaan ei saanut selvää. Ulvonnan onnellinen sävy kertoi, että Suomella menee hyvin, mutta siihen se jäi. Hyvä päivä Olympialaisissa tänään! Kulta, hopea ja kiekkojoukkue jatkoon!

Kaivelin taas kuvia aiemmilta vuosilta. Vuosi sitten jotakuinkin näihin aikoihin Hämeenlinnan keskusta näytti todella talviselta. Mutta taivas oli selkeä ja valoa on riittänyt paljon enemmän kuin näinä päivinä. Täytyy olla vain onnellinen siitä, että kevät tulee näillä näkymin tänä vuonna aikaisemmin kuin tavallisesti. Jotain hyvää edes...


Täsmälleen kaksi vuotta sitten olen kuvannut kovasti tulppaaneja, mutta pari kuvaa löytyi sinitiaisistakin. Ei siis ole ollut aivan mahdoton keli, näyttää ihan valoisalta.


Noin kolme vuotta sitten olen kuvannut muunmuassa kuivahtanutta ruusua (kertookohan kehnoista keleistä?), mutta kuun kumotustakin on pilvien läpi työmatkalla näkynyt. Tämän olen pysähtynyt nappaamaan moottoritien Nurmijärven liittymään. Lunta silloinkin.


Omalla tavallaan on hauskaa, että kuvista kertyy vähitellen eräänlaista päiväkirjaa. Kaikkea ei tule kuvattua, mutta selvästi enemmän kuin kirjoitettua. Alimmaisen kuvan olen julkaissut blogissa jo aiemmin, mutta kaksi ensimmäistä editoin ja nimesin vasta nyt. Kaikkea noista kätköistä löytyy, vaikka ulkona on vain harmaata :-)

2 kommenttia:

  1. Minustakin on mukava tutkia kuvien avulla menneitä. Juuri vähän aikaa sitten hämmästelin itsekin kuvien kautta eroa tämän ja viime vuosien lumimäärän kanssa.

    VastaaPoista