maanantai 22. heinäkuuta 2013

Auringonlaskun yllätyksiä

Aurinko laskee vihdoin hieman aikaisemmin ja jaksan pysytellä hereillä sinne asti ;-) Muutamia päiviä sitten kävi kameran kanssa tervehtimässä auringonlaskua. Taivaanranta oli pilvessä, joten näkymät eivät olleet parasta mahdollista kuvamateriaalia. Mutta aina kannattaa harjoitella.

Sen opin, että tienoo kannattaa tarkistaa huolella ennen kuvaamista. Nyt porhalsin vain kiireellä paikalle ja aloin kuvata. Kamera tallensi tietenkin jotain, mitä itse en huomannut enkä kuvaan olisi halunnut ;-)Isoimman kiven päällys on täynnä lokin ja tiiran jälkiä. Se siitä romantiikasta. Silmä ei varjoisan kiven pinnan kuntoa havainnut...

Maailma näyttää upealta aina myös auringonlaskun vastarannalla. Tällä kertaa kuu valaisi kaunista sinistä maisemaa.6 kommenttia:

 1. Minulle on käynyt samaan tapaan, kuvasin korentoa rantakivellä ja vasta tietokoneelta huomasin, että korento oli upea, punasävyinen ja oitis sen vieressä oli iso linnunjätös. En huomannut sitä, vaikka aurinko paistoi, näin vaan korennon...=)

  VastaaPoista
 2. Pilvinen taivaanranta ei välttämättä ole huono asia. Jos pilveä on sopivasti, niin auringonvalo heijastuu sen läpi värjäten pilven.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, pilvet tuovat auringonlaskuihin aivan omat mausteensa...

   Poista