maanantai 13. joulukuuta 2010

Itsestään selvää? - Obvious?

Keskusteltiin tänään elämän tärkeimmistä asioista. Rauha, oli se, mikä puuttui minun listaltani, mutta se löytyi erään nuoren naisen listalta hyvin painokkaana. Olinpa pitänyt sitäkin asiaa itsestään selvyytenä, vaikkei se missään nimessä ole sitä.

Tuo nuori nainen oli kasvanut sodan keskellä - ja on siis maahanmuuttaja. Vaikka hän ikävöi äitiään ja muuta lapsuuden perhettään, hän arvostaa painokkaan paljon sitä, että saa elää nyt rauhan keskellä.

Olipa taas silmiä avaava keskustelu. En jaksa nyt edes napista pakkasesta tai lumesta ;-)Peace seems to be too obvious to me. I can nearly forget that lots of people are living more or less in the middle of war. I promise to be more thankful for what I have in near future (and even longer) :-)

2 kommenttia:

  1. Kaunis kynttiläkuva jälleen, sinä hallitset kynttilänliekin kuvaamisen. Minä en oikein onnistu kynttiläkuvissa, liekki palaa pahasti puhki.
    Ajattelen joskus, millainen maailmamme olisi, jos ihmiset eläisivät rauhassa, ilman sotia.

    VastaaPoista
  2. Kiitos taas kehuista :-)

    Kuinkahan kauan ihmiskunnan tarvitsee kehittyä, ennenkuin rauha alkaa kiinnostaa kaikkia. Vai koittaako sellaista aikaa koskaan?

    VastaaPoista