maanantai 13. syyskuuta 2010

Kylmää? - Cold?Ei hätää! Kuva on viime vuodelta ;-) En ole itse päässyt ulos muutamaan päivään, mutta ei tuo kelikään (onneksi) kovin hääppöinen ole. Mitään kuvia en ole siis ottanut perjantaiaamun jälkeen.

Mutta ei passaa valitella. On kuitenkin kaksi kohtalaisen tervettä ja hyväkuntoista jalkaa kropan alla ja selkäkin on kipeä vain siksi, että olen nukkunut muutaman vuorokauden melkein putkeen. Liikunta on jäänyt aika vähäiseksi, lähinnä kylkien kääntelyksi. Mutta mietään sellaista kipua ei ole, mitä ei särkylääkkeellä saisi hoidettua. Ja kelikin on varmasti vielä jatkossakin yhtä sateinen ja harmaa, joten kuvauskeleissäkään ei ole tullut menetettyä mitään :-)

Sen sijaan olen tänään jonkin aikaa selaillut vanhoja otoksiani ja saanut hymyn ihan omiin suupieliini. Kuviin on tallentunut mukavia hetkiä, onnistumisen kokemuksia ja viestiä siitä, että jossain määrin olen reilun vuoden aikana kehittynytkin.

Iloa tuottavimmat otokset eivät välttämättä ole olleet teknisesti niin komeita, mutta hetki on ollut sitäkin riemukkaampi.


Josko kuitenkin tässä lähipäivinä pääsisi taas uuttakin kuvaamaan...Don't worry, it's not that cold yet! I've been looking at my old photos since I haven't been able to take any new ones. I've been sleeping and having fever for a few days now. Today I'm a bit better. Hopefully soon I'll be able to shoot new pictures again...

6 kommenttia:

 1. Ehdinkin jo säikähtää, että ensimmäinen jääkuva olisi tältä vuodelta! Hyvä, että varoitit! Olet sinä ottanut kauniita kuvia pitkin matkaa. Söpö kuva tuo sorsista ottamasikin.

  VastaaPoista
 2. Niin minäkin meinasin säikähtää.
  Ihanat sorsat ,rakastuneet tai taistelijat ♥

  VastaaPoista
 3. Uroksia sorsat molemmat - valtataistelusta taitaa olla kysymys :-) Vaan tiedä häntä...

  VastaaPoista
 4. Hzzz! ajattelin jo että nytkö jo? Ihana tuo sorsien kuva valloittava. Vaahteroiden väriloisto, myös upea.

  VastaaPoista
 5. heiii onkos tuo kuva sillan alta hattulasata?:)ja tuo venekuva on hieno!:)

  VastaaPoista