sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Linna-jazz - kesän kohokohtia

Linna-jazz on ehdottomasti Hämeenlinnan vuosikierron parhaita juttuja. Etenkin sunnuntain ilmaiskonsertti Linnapuistossa kerää porukkaa aina paljon. Täksi iltapäiväksi oli luvattu myös sadetta, joten päätin käydä kameran kanssa vain piipahtamassa ja hyvää musiikkia kuuntelemassa. Tunnin sisällä sää vaihtui paahtavasta helteestä tumman pilviseksi, kevyeksi sateeksi ja edelleen oikein kunnon kesäsateeksi. Sade rauhoittui pian ja kävellessäni autolleni aurinko virnuili ja ihan urakalla :-)

Sunnuntain konserttiin tullaan usein isommalla ystäväporukalla, mukana picnic-eväät kunkin maun mukaan. Kuohuviini ei ole yhtään liioittelua, muista herkuista puhumattakaan. Tapahtumaan osallistuvat kaikki sukupolvet ja perheen karvaiset jäsenetkin. Ainoa vaikeus on yrittää löytää autolle paikka. Kannattaa suosiolla varautua reippaaseen kävely- tai pyöräilymatkaan.

6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia... tunnelma välittyi niistä;)

  VastaaPoista
 2. Tuo vesisade toisaalta piristi! Olin juuri kiertänyt tunnin sisässä koko rantareitin melkein juoksujalkaa, oli vähän kuuma! :) Mä tykkäsin todella niistä Aki Sirkesalo-biiseistä. Kivat, iloiset ja kesäiset kuvat sinulla! Mä keskityin enempi tuohon bändiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että maltoit :-) Keskittyä bändiin siis.

   Poista