keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Taistelun jälkiä - ei herkille silmille

Tänään aamulla lämpöä oli vaivaiset kaksi astetta. Piti kaivaa jo paksumpi takki päälle. Juna-asemalla aamulla seisoskellessa puhuri puhaltaa läpi, jos on liian vähän päällä. Kylmä tulee hetkessä.

Vielä illallakin lämpötila oli vain kuusi astetta. Päivällä on kuulemma satanut rakeita. Kädet palelivat, auringon paisteen ja sateen kummallinen yhdistelmä jatkui eiliseltä. Seisoin itse tien toisella puolen hyytävässä tuulessa, poutaisessa auringon paisteessa. Tien toisella puolella mies kulki koiransa kanssa auringon paisteessa - ja sateessa. Välimatkaa oli korkeintaan sata metriä.

Aurinko kumottaa illalla jo niin matalalla, ettei tässä kotinurkilla oikein enää valokuvata. Joten tässä puran sitten viikonlopun satoa. Metsässä oli taistelun jälkiä ja löysinpä jälleen itseni valokuvaamassa mokomia. Kynimisen jälkiä olen nähnyt aikaisemminkin, mutta tässä oli ruokailtu oikein tosissaan.4 kommenttia:

 1. Kylmää oli täälläkin! Pyöräilen n.7km työmatkan, aamulla tuntui etteivät nahkasormikkaatkaan oikein riittäneet, tuulikin oli niin hyytävää!
  Onkohan tuo uhri varis vai mikä, aikamoista taistelua ollut!

  VastaaPoista
 2. Se on syksy nyt...

  Luulisin varikseksi. Jollain on ollut kova nälkä...

  Kiitos kommentista, Vikki!

  VastaaPoista
 3. Hyyyiii, on kyllä pahan näkoistä. Täällä on myös ollut kylmä, toissapäivänä kun tuolla mettässä kävellessä tuntu, että toppatakki ja hanskat olis tarpeen :)

  VastaaPoista
 4. Oli tämä harvinaisen suorasukaista touhua ollut.

  Takin vaihdoin itse jo paksumpaan, hanskat pitäisi kaivaa vielä esille...

  VastaaPoista