tiistai 27. marraskuuta 2012

Joulufiilistä - Christmas spirit

Mikä sopisi joulufiilikseen paremmin kuin piparit? Wetterhofista (Hämeenlinna) löysin ihania piparimuotteja, joita tyttäreni toivoakseni käyttää ihan tositarkoituksiin. Ostin ne jokatapauksessa. Ja käyttelin tietenkin aivan niin kuin sellaisen naisen pitääkin, joka ei aio leipoa ;-)

6 kommenttia:

 1. Mä vähän niinkö keräilen omasta mielestä kivoja piparimuotteja (vaikka en siis tykkää tehdä pipareita), tuo lumihiutale on i h a n a! Niin...ja pupu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen hieman heikkona kauniisiin piparimuotteihin, vaikken saakaan koskaan pipareita paistetuksi. Wettrohofille vain sinäkin tutkimaan - en muista putiikin nimeä, mutta sieltä se takaosista löytyy :-)

   Poista
 2. Tuo viimeisen kuvan idea on hauska! Minä taas leipoisin mielelläni joulupipareita, mutta käsivaiva on sen vielä estänyt. On se taikinan vääntäminen sen verran raskasta, että pitää odottaa rauhassa käden paranemista (kohta nypin hiukset päästäni sitä odotellessa ja joulun lähetessä). No, onneksi on tämä blogi henkireikänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D

   Voit varmaan silti toimia piparileivonnan työnjohtajana? Ohjaat, opastat ja määräät, joku muu tehköön käsivoimaa vaativan osuuden ;-)

   Poista
 3. Nuo lumitähtimuotit ovat todella kauniita, mutta kannattaa olla varovainen paistamisessa. Sakarat palavat tosi helposti. Nim. Viime jouluna tuli kokeiltua, palanut pipari ei maistu hyvälle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jos lumitähtimuottia ei sitten arvaa käyttää pipareihin, sen voi vaikkapa ripustaa punaisella nauhalla joulukuuseen :-)

   Poista