sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Väkevää - Strong

Muutama hassu alppiruusupuskamme ei ole koskaan vielä innostunut kukkimaan näin rehevästi. Ne kasvavat omillaan, en suojaa niitä talveksi enkä kevään paahteeseen. Meillä selvitään tai ei selvitä. Olen liian laiska paapomaan puutarhan kasveja kovin paljon. Haluan pihaani niitä kasveja, jotka haluavat viihtyä ja menestyä siellä. Itsepalvelua ;-)

Tänä vuonna alppiruusut ovat olleet harvinaisen omillaan toimeentulevia. Näky ilahduttaa kuvaajan silmää :-)3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja kasveja! Minäkin kannatan puutarhassa tätä "itsepalvelua" hyvin pitkälti! Mies ei jostain syystä innostu alppiruusuista! Minä voisin juuri pinkin tai valkoisen ottaa! :)

  Tuo vimppakuva on jotenkin niin eksoottinen, että mun suosikki!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia täällä blogissa :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille molemmille!

  Alppiruusut näyttävät tykkäävän ajasta. Ihan heti ei viitsitä loistaa. Kiireisen kannattaa istuttaa jotain nopeampaa ihan lähelle :-)

  Etelä-Haagassa on muistaakseni oikein alppiruusupuisto. Se on häkellyttävän ihana milloin vain, mutta voin vain kuvitella sen loistoa tähän aikaan vuodesta.

  Linkki alppiruusukaavatuksiin tässä: http://www.hel.fi/wps/portal/Rakennusvirasto/Viheralueet?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/HKR/fi/Viheralueet/Puistot/Puistot+alueittain/Alppiruusupuisto

  VastaaPoista