sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Kosinta - Proposal

Vetovoima on niin lajiriippuvaista. Se, mikä toimii yhdellä, ei voi mitenkään toimia toisella ;-) Sitäpaitsi, tämä vaatii notkeutta...

5 kommenttia:

 1. Toinen kyllä yrittää parastaan. Hieman ehkä välinpitämätön vastaanotto tai näin ihmissilmään ainakin. Ehkä se kuuluu tähän juttuun! Paras näkemäni kuva tälle päivälle!

  VastaaPoista
 2. Vaikutuksen tekeminen, suhteiden luominen ja pariutuminen taitaa olla yhtä vaikeaa, raskasta ja haastavaa, oli sitten mikä eläinlaji tahansa kyseessä. Valoisaa ja iloista Vappua...:)

  VastaaPoista
 3. Tillariina: Minä ja telkät kiitämme :-) Seuraavana päivänä näin toisen telkän, jonka keikistely näytti minusta aivan samanlaiselta. Sillä oli kuitenkin perässään kaksi naarasta, jotka taistelivat puolison paikasta. Telkkäpoika flirttaili yhtä sujuvasti kummankin kanssa eikä selvästikään yrittänytkään valita noiden kahden väliltä... ;-)

  Pitsit sekaisin: Eikä se elämä näytä siitä pariutumisen jälkeenkään helpottavan. Eilen hätistelimme koiran kanssa harakkaa ja paria rastasta pois retuuttamasta pienen pintä rusakon poikasta, joka päätyi harakan nokassa välillä ilmaankin asti. Emo jökötti kauempana seuraamassa tilannetta. Linnut lähtivät pitkän häirinnän jälkeen lähioksilta kärkkymästä kauemmaksi. Mutta ei jäänyt emokaan odottelemaan. Toivottavasti pieni otus kuitenkin pelastui.

  VastaaPoista
 4. Hahah!!! Loistava päivän piristys! Konstit on monet...

  VastaaPoista