lauantai 23. heinäkuuta 2011

Ulkoilemassa - Outside

Stella on afrikkalainen valkovatsakääpiösiili, joka tarvitsee elääkseen melkein trooppiset olosuhteet. Tänään oli lämmintä, eikä aurinkokaan häikinyt pilvien takaa herkkäsilmäistä hämäräeläjää, joten oli täydellinen hetki ulkoiluun.

Stella is an african white-bellied pigmy hedgehog and it needs almost tropical conditions in order to survive. Today it was warm, but cloudy enough saving its senisitive eyes (it is a nocturnal animal). It was the perfect moment to go outside.

7 kommenttia:

 1. Wonderful pictures Susanna

  wish you a nice weekend,

  Bye, Joop

  VastaaPoista
 2. Voiko tuollainen piikkipallo olla tottakaan? Ymmärsinkö oikein, tuo on todellakin lemmikkisiili eikä siis vipeltele luonnossa vapaana, nimittäin en ainakaan ole koskaan luonnossa moiseen törmännyt, joten siis mitä ilmeisemmin lemmikki. Todella hellyttävät kuva, ensimmäisen kuvan piikkipalloa oli todella vaikea hahmottaa, mutta avautuihan se sieltä sitten...:)

  VastaaPoista
 3. Joop: Thanks! Have a nice rest of the weekend :-)

  Pitsit sekaisin: Lemmikki on. Erakko ja yöeläjä, heittäytyy helposti palloksi ja vaatii oman aikansa rentoutuakseen. Koira tykkäisi leikkiä hänen kanssaan, mutta hän kokee ehdotukset tungettelevina :-)

  Manteli: Piikkipallero näyttää suloiselta, vaan tuntuu kovin pisteliäältä hermostuessaan :-) Ei uskoisi?

  Jaana: Kakkii vain kamalasti... ;-)

  VastaaPoista
 4. Kiva kaveri. Minkäikäinen ja kuinka pitkään hän elää? http://markuntaidetta.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Markku: Meidän Stellamme on nyt reilut neljä vuotta vanha. Elävät keskimäärin 3-5 vuotta vanhoiksi. Stella on vielä kovassa vedossa. :-)

  VastaaPoista