tiistai 19. lokakuuta 2010

Valoa? - Light?

Syystalven pimeinä hetkinä mikä tahansa silmin havaittava aito valo innostaa ja lohduttaa. Kun taivaan pilvipeite rakoilee, voi nähdä kauniita auringonnousuja kuten tässä olen rynnännyt kesken työmatkan kuvaamaan :-) Iltaisin onkin sitten vähemmän kiire metsästämään auringolaskua.

Pilvisen päivän valopilkku voi olla kynttilä. Minun valokuvissani kynttilät näyttävät aina erilaisilta kuin luonnossa. En ole vaivautunut etsimään syytä, sillä pidän kynttilöistä tällaisinakin. Liekin 'puhaltajana' tällä kertaa tyttäreni :-)In autumn any kind of real light means a lot to me. It could be early morning light - or if nothing else can be found - candle light. This time my daughter helped me by blowing the flame :-)

2 kommenttia:

  1. Näin kaunista auringonnousua harvoin näkee, auringonlaskuja tulee enemmän bongattua.
    Samanlaisia ovat minunkin kynttiläkuvani, liekki on niin kirkas, että kameran valotus menee vähän ymmälleen, kaunis on kynttilän liekki, pikkasen jo joulu hiipii mieleen.

    VastaaPoista
  2. Manteli: Kiitos! Nyt aurinko on alkanut nousta sopivasti työmatkojeni aikaan. Hieman vaivaa näkemällä ehtii kuvaamaan ainakin sitä auringonnousua, vaikka maisema on monesti yksi ja sama.

    Omalla tavallaan kynttilän uppoutuminen pimeään on ihan kiva häivytys kaikelle taustalla olevalle... Ei näy murut pöydällä :-)

    VastaaPoista