sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Samoja ruusuja tänäänkin - uusia versioita

Ruusun ja joulukoristeiden kanssa olen tänään touhunnut. Yritin tänään kuvata sisällä ulkorappusten sijaan, mutta vaikea on kotikonstein saada valoa riittävästi... Ei millään viitsisi vielä tällä osaamisella investoida enempää. Sitten vasta, kun osaa enemmän.

Mutta haasteet ovat tehty voitettaviksi. Monen tuhruamisen jälkeen keksin, miten saan eilistä ruusukuvaa siivottua sivistyneesti sinisestä taustasta siivommaksi. Se tausta OLI nimittäin valkoinen, eikä yhtään sininen.
Uusi kuva näyttää tältä :-) Tykkään tästä enemmän kuin siitä eilisestä versiosta...


Roses and Christmas decorations today. Managed to improve yesterdays photo...

3 kommenttia:

 1. Tosi hieno on, tätä kuvaa voisi käyttää onnittelukorttinakin. Kuvauksellista marraskuun alkua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa hyvältä, joulukoristeet nimittäin. Vaikka joka vuosi haaveilen täydellisestä joulun rauhasta ja rauhoittumisesta, on jostain syystä tänä vuonna kova into päästä laittamaan joulua! Leipomiset, koristeet, kaikki - en malttaisi odottaa, enkä yhtään tiedä mistä se johtuu! :)

  Kaunis on kuva!

  VastaaPoista
 3. Manteli: Kiitos! Samoin sinulle!

  Ansku: Ajattelin ottaa varaslähdön joulukoristeisiin. Ja jouluun kaikkinensa. Minä olen vuosia sitten päättänyt, että joulu on rauhoittumisen aikaa ja sitä se saa luvan olla ;-) Koristelu vain korostaa rauhoittumista, jollei siitä stressaa... Ei stressata - eihän? :-)

  VastaaPoista