sunnuntai 12. elokuuta 2012

Hevosesta kukkiin ja panssarivaunuihin :-)

Kunnallisvaalitouhuni vie väistämättä osan valokuvausajastani. Mutta kaikkea ei voi saada. Kuvaustahti ehkä hieman harvenee, mutta toivottavasti tulee sisällöltään sitäkin intensiivisemmäksi.

Parina päivänä olen päivystänyt vaalien merkeissä Hämeenlinnan Elomessuilla. Tänään jaksoin hyvin nukutun yön jälkeen kierrellä messuilla itsekin. Messut ovat vuodesta toiseen melkein samat. Moinen pysyvyys on liikuttavaa nykyisessä alati muuttuvassa maailmassa :-) Mutta joka vuosi on mukana jotain uuttakin - onneksi!2 kommenttia:

 1. Siinä on hyvä läpileikkaus elomarkkinoista. Hevoset ehdottomana ykkösenä. Kaikilla markkinoilla kädentaidot voisivat olla enemmänkin esillä ja monipuolisemmin. Minusta on sääli, että käsintekijät "piilottelevat" töitään. Uskoisin, että "mummon" neulomat villasukat menisivät markkinoilla kuin kuumille kiville. Kiitos mukavasta postauksesta ja lykkyä tykö tulevaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Tiitsa!

  Olivat muuten minihevosia, eivät edes poneja.

  Käden taitoja arvostan itsekin. Markkinoille lähteminen on ehkä tavalliselle käsityöläiselle aika iso ponnistus. Toivottavasti kynnys madaltuisi.

  Kiitos lykystä, sitä tarvitaan! :-)

  VastaaPoista